Om os

Jeg minimerer dine økonomiske bekymringer og giver dig et bedre økonomisk overblik.

– Lasse Vendelbo Andersen

Lidt om min tilgang:

ET DIGITALT BOGHOLDERI

Den digitale tidsalder gør det muligt for virksomheder at drive store dele af deres forretning online og dermed ikke være afhængig af en geografisk placering.

Mit bogholderi er 100 % digitalt, og jeg kan gøre det samme for dig og dit bogholderi. Det frigiver både tid og ressourcer for dig og hjælper til at fremtidssikre din forretning. Imens kan vi se på din vækststrategi.

Ved at arbejde online kan jeg frasortere alt det ’overflødige fedt’, og fokusere på at give dig et regnskab og en service i topklasse, til en pris du hurtigt har tjent ind igen.

Jeg er medlem af brancheforeningen Cereda.

For dig betyder det bl.a., at jej har en rådgiveransvarsforsikring, og jeg altid bliver opdateret på det nyeste indhold indenfor regnskabsbranchen.

Lasse Vendelbo Andersen

Mit navn det er Lasse, og jeg er digital indfødt.

Det har i mange år været min drøm at være uafhængig af at skulle bo og arbejde et bestemt sted. For mig er det frihed at kunne tage min computer og arbejde der hvor jeg er. Uanset hvor det sted er.

Jeg er et eksempel på den digitale tidsalder, ved at have rykket teltpælene op i København og flyttet til Ærø, hvor der næsten er havudsigt, uanset hvor du står. Fordi jeg havde lyst og fordi det er muligt, når man som jeg arbejder uafhængigt af sted.
Mit arbejde og bogholderi er alt sammen digitalt. Det gør prisen lav for dig, og friheden stor for mig.

Jeg kan gøre det samme for dig og dit bogholderi. Det mindsker din pris i tid og øger din økonomiske frihed og vækst. Det er nemlig typisk den økonomiske administration der er mest tidskrævende for virksomheder.

Jeg er drevet af altid at gøre tingene lidt bedre, smartere og gøre den lille forskel. Den lille forskel for mig, er måske den helt store betydning for dig.

Nina Folmer

Nina er også hoppet med på bølgen i det digitale bogholderi.

Hun er også bosat på Ærø, og selvom det er lokalt, er vi stadig en remote virksomhed uden et fast kontor.

Nina står for alt bogholderiet, lønnen og administrationen. Du kommer derfor til at have en løbende kontakt til os begge.