Om os

Hr. Regnskabsfører Andersen & Co. – få styr på regnskabet.

Hr. Regnskabsfører Andersen & Co. er et regnskabsbureau. Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med klassiske regnskabsopgaver såsom udarbejdelse af årsregnskab, månedlig bogføring, moms og alt derimellem.

Vi arbejder for virksomheder, som hilser digitalisering velkommen og ønsker at træffe gode beslutninger baseret på indsigt.

Hils den digitale tidsalder velkommen

Det hele startede med én mand og en vision om at skabe en positiv forandring for virksomheder gennem økonomisk rådgivning og digitalisering. I dag er vi to.

Vi går derfor under navnet hr. Regnskabsfører Andersen & Co. Vi arbejder for små og mellemstore virksomheder, der hilser digitalisering velkommen og ønsker at træffe gode beslutninger baseret på indsigt. Det er de selvsamme virksomheder, vi hjælper med klassisk bogføring og regnskab.

Vi tror på, at digitalisering af arbejdsgange gør en forskel for virksomheder i alle størrelser. Men vi arbejder kun med små og mellemstore virksomheder; det er netop dem, vi kan gøre den største forskel for.

Jeg er medlem af brancheforeningen Cereda.

For dig betyder det bl.a., at jeg har en rådgiveransvarsforsikring, og jeg altid bliver opdateret på det nyeste indhold indenfor regnskabsbranchen.

Om os

Lasse Vendelbo Andersen

Mit navn er Lasse, og jeg er digital indfødt.

Det har i mange år været min drøm at være uafhængig af at skulle bo og arbejde et bestemt sted. For mig er det frihed at kunne tage min computer og arbejde der, hvor jeg er.

Uanset, hvor det sted er.

Jeg er selv et eksempel på den digitale tidsalder. Sammen med familien har vi rykket teltpælene op i København og er flyttet til Ærø, hvor der næsten er havudsigt, uanset hvor du står.

Det gjorde vi, fordi vi havde lyst, og fordi det var muligt.

I Hr. Regnskabsfører Andersen og Co. er alt digitalt. Vi hilser den digitale tidsalder velkommen.

Eva Joanna Brande

Eva Joanna er også hoppet med på bølgen i det digitale bogholderi.

Hun er også bosat på Ærø, og selvom det er lokalt, er vi stadig en remote virksomhed uden et fast kontor.

Eva Joanna står for alt bogholderiet, lønnen og administrationen. Du kommer derfor til at have en løbende kontakt til os begge.