Jobopslag: Bogholder til usædvanlig stilling

Bogholder søges

Drømmer du om et arbejde, som bliver tilpasset dit liv og ikke omvendt?

Drømmer du om et arbejde med meget frihed?

Et job som bliver tilpasset dit liv og ikke omvendt?

Hvis du kan svare ja, søger jeg lige nu en bogholder. (Jeg søger også en erfaren bogholder/controller klik her for at se jobopslaget).

 

Om Hr. Regnskabsfører Andersen ApS

 

Der er ikke tale om et traditionelt regnskabsbureau. Der sker rigtig meget med den digitale udvikling, og det har jeg taget til mig.

Der er mange løsninger, som gør arbejdet meget nemmere end for 10 år siden. Det gør, at vi kan fokusere mere på at levere et godt stykke arbejde.

Et af mine værdier er, at dagligdagen skal hænge sammen. Arbejdsmængden skal passe til den enkelte medarbejder, vi skal undgå overarbejde, og arbejdet skal kunne tilpasses privatlivet. Ikke omvendt.

Helt konkret gør jeg det ved at automatisere så meget som muligt af bogføringen. Den ekstra tid skal bruges på at kunne udføre et bedre stykke arbejde og undgå overarbejde i spidsbelastningerne.

Der kan forekomme overarbejde i korte periode, men det er begrænset.

Du kan læse mere om virksomheden her eller fange mig på LinkedIn

 

Om stillingen

 

Hvis du trives bedst med at gøre, som du gjorde i går, er stillingen ikke noget for dig. Men hvis du synes, at det er spændende at udvikle dig og være med på den digitale bølge indenfor regnskabsbranchen. Så har jeg den rette stilling til dig.

Arbejdet er fleksibelt, og jeg er åben for, at du selv kan strukturere din hverdag. Så arbejdet kommer til at passe til dit privatliv og ikke omvendt.

Jeg forventer til gengæld at du kan overholde en aftale, nå dine deadlines og selv sig fra, hvis det ikke går.

Stillingen kan enten varetages på mit kontor i Marstal på Ærø eller remote.

Arbejdets omfang er 25-37 timer om ugen fra d. 1. Januar eller hurtigst muligt derefter. Timetallet aftales ved jobsamtalen.

 

Arbejdsopgaver

  • Løbende bogføring
  • Udarbejdelse af moms
  • Løn
  • Simple årsafslutninger
  • Fakturering
  • Diverse administrative opgaver

Der tilbydes løbende kurser efter behov.

Jeg forventer ikke, at du har kendskab til eller erfaring med alle de nye smarte løsninger. SÅ du får selvfølgelig en grunding oplæring i systemerne, og jeg sørger for at holde dig løbende opdateret.

Jeg søger også en erfaren bogholder/controller. Se mit andet opslag her.

 

Er du interesseret?

Så skriv til [email protected] eller ring på 53767854, hvor du fortæller lidt om dig selv. Herefter kan vi sætte et møde op, hvor vi kan snakke yderligere.

Hvis du vil hjælpe mig, kan jeg garantere, at du får en kæmpe frihed i dit job.