Hjælp til regnskab – små og mellemstore virksomheder

Er du soloselvstændig?

Har du en mindre virksomhed med 2-15 ansatte?

Vi hjælper små og mellemstore virksomheder med klassiske regnskabsopgaver. Det er bogføring, årsregnskab, moms og alt derimellem. Få styr på dine tal. Allerede i dag. Du sparer tid. Du kan fokusere på, hvad der er vigtigt for dig. Det er unægtelig en kliché. Det er dog sandheden. Derudover gør du det nemmere for dig selv.

Tænk, hvis du kunne bruge din telefon til at tage billeder af dine kvitteringer, hvorefter udgiften (næsten) automatisk bogføres. Det er smart. Det er muligt. Vi kalder det digital a-ha-formation.

Vi tror på …

… at digitalisering af arbejdsgange gør en forskel for virksomheder i alle størrelser. Den digitale tidsalder er her. Udnyt det. Du kan med fordel automatisere og strømline arbejdsgange og processer. Alle vores løsninger er rodfæstet i digitale værktøjer – nøje udvalgt, nøje sammensat.

Der er derfor afgørende for vores kunder og os, at digitalisering ikke sker for digitaliseringens skyld. Digitalisering gavner kun, hvis det kan styrke interne processer og give dem et bedre beslutningsgrundlag. Vi ser alt for ofte, at digitalisering blot øger kompleksiteten i stedet for at afhjælpe en given problemstilling eller strømline en proces.