Forbedret likviditet hos Visibility.Guru

Få en forbedret likviditet og et kick-ass bogholderi

At udvikle dit bogholderi i en digital retning af meget mere end blot at scanne dine bilag og tænke, at du er med i udviklingen. Det er blandt andet en forbedret likviditet.

Et digitalt bogholderi giver dig muligheden for at optimere din forretning. Altså få et langt bedre output end tidligere.

Der er selvfølgelig tidsbesparelsen, som er din første gevinst, men du kan også opnå en forbedret likviditet og mere tilfredse kunder.

Det kan du gøre ved at gøre det nemmere for dine kunder at betale dine fakturaer. Simple as that.

 

“Også får du hurtigere din betaling.”

 

Du kender det selv. At betale regninger er ikke den opgave, som står øverst på din to-do i en travl hverdag. Og dine kunder har det på samme måde.

 

Hvordan kan det så lade sig gøre?

Visibility.guru bruger Billy Regnskabsprogram, hvor deres kunder får muligheden for at betale fakturaen med det samme vha. deres betalingskort. Forbedret likviditet med Billy

Altså i stedet for at kunden lægger fakturaen i en bunken, logger ind i deres netbank en gang i ugen med deres Nemid og betaler alle deres regninger. Også alligevel lige glemmer din.

 

“En opgave som de fleste selvstændige hader.”

 

Billy står for alt det tekniske samt bogfører indbetalingerne automatisk. Så du skal blot have en indløsningsaftale.

For indløsningsaftaler er det muligt at bruge Stripe, Yourpay, PayLike  & MobilePay invoice.

Der findes et hav af andre løsninger til at få en forbedret likviditet. Det afhænger af din virksomhed og dine kunder. Så selvom dit setup ikke passer ind i denne case, kan du stadig opnå de samme fordele ved andre systemer.

Resultat

40% af Visibility.guru’s kunder har betalt fakturaen samme dag, som de har modtager den.

De har rent B2B-salg og det er deres små ordre på under 2.000kr., som bliver betalt med det samme. Hvis man kun kigger på de små ordre under 2.000kr., er det hele 60%, som har betalt ved modtagelsen af fakturaen.

Hvis du har rent B2C-salg, er min påstand at andelen af fakturaerne samt ordrens størrelse bliver betalt med det samme væsentlig større.

Omkostninger: De betaler 1,4% + 1,8kr (2,9% + 1,8kr) i gebyrer til Stripe for håndtering af dette. En omkostning som skal holdes op imod den sparede tid på bogføringen og resultatet af en forbedret likviditet.

Ulempen ved Stripe er, er der går 1 uge før, de udbetaler pengene. De får dog stadig en forbedret likviditet, da der normalt gives +8 kreditdage + forsinkelser. YourPay har derimod dag til dag udbetalinger.

De har opnået

  • Gladere kunder (konkurrencefordel).
  • Forbedret likviditet
  • Mindre tid på bogføringen

 

De kolde facts

Visibility.Guru har fået en forbedret likviditet.

Ejere: Christian Due & Thomas Kvist

Forretningstype: Marketingsbureau

Kundetype: B2B

Lokation: København

Hjemmeside: Link

LinkedIn: Link til Christian  & link til Thomas