Bogholder i Århus

Vil du gerne have en proaktiv bogholder for Århus?

Jeg kan hjælpe dig med at gøre dit regnskab simpelt og let at forstå. Fri for svære uforståelige regnskabsord. Du får et online bogholderi, så det eneste du skal er at tage et billede af din kvittering, krølle den sammen og smide den væk. Herefter bliver din bogføring lavet og moms indberettet. Uden du skal tænke over det. Så selvom du søger en bogholder i Aarhus, er det muligt at få mere ud af en digital bogholder.

Nogen kalder det magi. Jeg kalder det fremtidens bogholder.

 

Derfor skal du vælge Hr. Regnskabsfører Andersen som din bogholder i Århus.

  1. Du får dit regnskab gjort simpelt.
  2. Du kan stille alle dine spørgsmål uden at være nervøs for en stor ekstraregning, med fri support.
  3. Du får en løsning, som kan udvikle sig med din forretning. Med de teknologiske muligheder stiger regningen ikke i samme takt som omsætningen.

 

Mere end blot en bogholder

Som kunde hos Hr. Regnskabsfører Andersen får du mere en blot en bogholder i Århus, der kigger bagud. Du får en bogholder, som tager ansvaret for dit regnskab. En som sørger for at alle deadlines bliver overholdt. En som er opmærksom på nye tiltag og kommer med forslag til, hvordan du kan forbedre din forretning. Det kan både være ubenyttede fradrag, ændring i dine arbejdsgange, forslag til nye automatiseringstip eller økonomisk rådgivning. Alt sammen for at forbedre din bundlinje.

Som en lille virksomhed kommer du på en af mine standardløsning med en fast pris, og I takt med at din virksomhed vokser bliver den løbende gjort mere individuel. Du får altså bygget fundamentet til din kommende regnskabsafdelingen – fra starten.

Hvis du har en større virksomhed, finder vi en individuel løsning fra start, som passer til din lige netop din forretning. Jeg hjælper dig med at bygge en stabil regnskabsafdeling, hvor du blandt andet får en mere effektiv kunde- og leverandørhåndtering som i sidste ende giver dig et bedre cash-flow.

Mangler du en bogholder i Århus?

Jeg holder godt nok til det mest eksotiske sted i Danmark. Nemlig på Ærø syd for Fyn, men jeg har taget mit forretning online og arbejder remote. Det samme vil jeg gøre for din forretning.

Kommunikationen foregår via videomøder, materialet sender du løbende til regnskabsprogrammet og resten klares via e-mail – ligesom I alle andre henseender.

Skal jeg være din nye bogholder?

Så tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende snak. Enten via mit telefonnummer og e-mail i toppen eller kontaktformularen nedenfor.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Du kan se, hvor jeg ellers holder til her.

 

 

Alt godt

Lasse Vendelbo Andersen
Chefen
Hr. Regnskabsfører Andersen