Bogholder i Aalborg

Overvejer du at få en online bogholder i Aalborg?

Med et digitalt bogholderi bliver dit regnskab ikke nemmere. Punktum. Du skal kun tage et billede af din kvittering og lade magien ske.

Bag scenen bliver bilaget uploadet til regnskabsprogrammet og Hr. Regnskabsfører Andersen kan gøre arbejdet.

Men et digitalt bogholderi er meget mere end blot at tage billeder af sine kvitteringer. Et digitalt bogholderi er først stærkt, når du bruger de automatiske løsninger, som er tilgængelig. Billedgenkendelse, automatisk opkrævning af dine penge, og jeg kunne blive ved. Så selvom du søger en bogholder i Aalborg, får du en bogholder, som hjælper dig med at kunne tage regnskabet med overalt.

Du kan faktisk spare op til 50% på dit bogholderi ved at skifte fra papir til det digitale og i mange tilfælde få en bedre kvalitet.

Hvad kan Hr. Regnskabsfører Andersen så tilbyde?

 

  1. Et regnskab som er nemt at forstå uden svære revisorord.
  2. Et bedre overblik og en bedre økonomi.
  3. En fast pris med pakkeløsninger.
  4. Og meget mere.

Hr. Regnskabsfører Andersen er derfor mere en blot en bogholder i Aalborg, som kigger bagud. Jeg har minimeret tiden, det tager at bogføre dine udgifter og indtægter for derimod at kigge fremad. Du har måske uudnyttede fradrag eller en abonnementsløsning, som du har glemt at opsige.

Det kan også være, at du kan omlægge din arbejdsgang en smule for derfor at få faktureret ALT. De små ting kan hurtigt give et par procenter på din omsætning.

Pakkeløsninger til en fast pris

Du kan købe en af mine pakkeløsninger, hvor du kommer på en standardløsning. En løsning som passer til de fleste små virksomheder. Når din virksomheder så vokser, tilpasser vi løsningen løbende og automatiserer flere processer.

Med en online bogholder har afstanden ikke en betydning

I et kærlighedsforhold har afstanden en betydning, men når man driver sin forretning online i dag har den ikke. Så selvom du søger en bogholder i Aalborg og jeg bor på solskinsøen Ærø syd for Fyn. Kan du stadig få udarbejdet dit regnskab med den samme gode service.

Jeg har taget den digitale tidsalder til mig, taget min forretning online og gjort mit arbejde remote. Og jeg kan hjælpe dig til at gøre det samme.

Kommunikationen foregår via videomøder og e-mails.

Jeg vil elske at snakke med lige netop dig. Så ring eller skriv på mine oplysninger over menubaren eller udfyld min kontaktformular.

Du vil ikke fortryde det.

Du kan læse mere om, hvor jeg arbejder her.

 

 

Alt godt

Lasse Vendelbo Andersen
Chefen
Hr. Regnskabsfører Andersen